Round up

Age

8 years

Released:2012-02-14

Available in

0 Countries

of 155 total

Activity

0

last updated: n/a

Overall Ratings

7

with average of 4.5

Global Rank

None

Currently not visible

Top 25 Overall

0 Countries

Not in any top 25

Global Rank Positions
Description
Read more
Onze ‘Gratis Apps’-app biedt u de leukste betalende apps voor een beperkte tijd GRATIS aan! Dit soort promoties worden ons natuurlijk niet zomaar in de schoot geworpen: dagelijks hebben wij contact met ontwikkelaars en uitgevers en kunnen wij hen overtuigen hun betalende app(s) voor een korte periode gratis aan te bieden. In ruil hiervoor krijgen zij meer downloads en bijgevolg ook meer bekendheid. Een win-win situatie dus waar u als gebruiker van ‘Gratis Apps’ mee van profiteert. U spaart geld uit door een betalende app te downloaden op het moment waarop ze tijdelijk gratis wordt. Én u hoeft zelf niet meer naar promotie-acties te zoeken want dit doen wij met plezier voor u! Verder kan u ook kijken wat de prijs was voor de actie of erna, om te zien of u een goede korting hebt gekregen.

Wij garanderen u dat wij minstens één betalende app per dag gratis kunnen aanbieden, maar vaak zijn het er meerdere per dag. Ook waken wij over de kwaliteit van de apps (enkel de beste apps worden geselecteerd), zodat u altijd de meest bruikbare en de leukste apps gratis kunt downloaden. Gratis apps zullen ook gepromoot worden, maar enkel als ze goed ontvangen werden en we denken dat onze gebruikers de apps echt leuk zullen vinden.

KENMERKEN:

- De beste kortingen in de Belgische App Store.
- U kan de prijs voor en na de promotieactie zien zodat u exact weet hoeveel geld u hebt uitgespaard.
- Er is een spaarknop in de app die aangeeft hoeveel geld u op dat moment hebt uitgespaard.
- De promoties worden gefilterd op basis van het toestel waarmee u werkt (iPhone, iPad, iPod Touch of allemaal).
- Volledige iTunes beschrijving en screenshots van de apps.
- Rechtstreeks gelinkt aan iTunes.
- Deel promoties met vrienden via e-mail, sms, iMessage of Facebook.

OPMERKING:

Soms kan het gebeuren dat ontwikkelaars hun prijzen veranderen en het kan enkele uren duren vooraleer onze app dit opmerkt. Daarom adviseren wij u om steeds de prijs te controleren alvorens de app te downloaden in de App Store.

CONTACTEER APPGENERATION:

U kan onze website bezoeken (http://www.appgeneration.com/) en contact met ons opnemen via het contactformulier. Of u kan een berichtje achterlaten op onze Facebook pagina (http://on.fb.me/zBv7lT) en ook daar zullen wij u steeds zo snel en zo goed mogelijk proberen verder te helpen.
Screenshots
Read more
Ratings
more
Versions
Read more